Så här i valtider vill vi dela med oss av Be Sportys egna valmanifest. Vad blir ert val i höst? Välj mellan Funkykidz, Flipkidz, Trix Bollskola eller Sportlekis 

Till skillnad från våra politiska partier behöver vi inte kompromissa med det som är viktigt och som vi tror på. Be Sportys valmanifest är inte särskilt långt men innehåller några viktiga vallöften till föräldrar och barn.

ALLA KAN HÄNGA MED

I våra grupper har alla en given plats och alla kan delta efter sin förmåga.

MASSOR AV SKRATT

Det skall vara kul att röra på sig och vi vill väcka varje barns nyfikenhet inför dans eller idrott. Vi blandar friskt med lekfulla övningar och roliga moment så att det alltid känns intressant för barnen.

KRAMKALAS

Vi snålar inte på kramarna. Kramar är det bästa som finns och dom vill vi slösa med. När maskoten dyker upp blir det extra mjukt och mysigt!

RÖRELSEGLÄDJE

Våra ledare är sanna  glädjespridare med hjärtat på rätta stället. Idag är vi nästan 500 och tillsammans vill vi sätta Sveriges barn i rörelse.

MINNEN FÖR LIVET

Att gå en kurs på Be Sporty skall vara ett minne för livet. Vi gör allt för att barnen skall få fina dans, fotboll eller gymnastikminnen med sig från sin tid hos oss.