I helgen gick vårt årliga konvent för Be Sporty-ledare av stapeln i Göteborg och Stockholm. Det blev dagar fyllda av energi och inspiration, vilken otroligt härlig start på terminen. Totalt samlades 500 ledare som representerar 5 olika koncept på över 100 orter. Vilken känsla att få komma samman och ladda upp inför terminen.

Vi bjöd in Olof Röhlander, som gästföreläsare och vilken inspiration vi fick. Olof pratade mycket om att “njutarbeta”, att sätta in saker som ger glädje och energi på to-do listan. Han gav oss också massor av verktyg för att bygga sig själv stark mentalt och på så sätt göra ett fantastiskt jobb med barnen.

Vi hade också prisutdelning i form av be Sporty-awards 2018 där vi utser de ledare som skapat prestationer och resultat utöver det vanliga. Se hela uppställningen av pristagare längre ner.

Jag är så galet stolt över våra ledare. Jag tycker vi lyckats med att sätta samman ett team av talanger med hjärtat på rätta stället. Många av våra ledare är unga men vilka stjärnor dom är.

Tusen tack till alla som var med och bidrog till de här dagarna. Det är dagar som de här som det är extra lätt att känna att man har världens roligaste arbete.

Bring it on hösten, nu kommer vi!!!!