En liten baby har sett dagens ljus i Be Sporty-familjen. Funkys Babyrytmik är nykläckt och ut kommer ett helt underbart program för dig med barn 0-2 år.

Vi startar upp rytmiken på 23 platser i Sverige till hösten och vilken härlig resa det varit att ta fram det här konceptet. Jag vill tacka begåvade Diana Molltun på Nyanzen https://www.nyanzen.se/nyanzen/diana som inspirerat oss att gå in i babyrytmikens värld. Nu har vi arbetat i nästan ett år med att ta fram Be Sportys egna koncept för baby och vi är väldigt förväntansfulla.

Kurserna är på 6 tillfällen och startar vecka 38 eller vecka 45. Vi delar in barn och föräldrar i Lilla Björn 0-1 år och Stora Björn 1-2 år.

Din lilla bebis utvecklas massor de två första åren. Barnet kommer finna sin styrka, balans och till slut förmåga att krypa och gå. I babyrytmiken möter vi barnen på deras nivå och genom övningar som bygger på rörelseträning, beröring och upplevelser, får barnen utvecklas i sin takt.

Ledaren inspirerar och väcker lust och glädje. Du som förälder förmedlar upplevelsen till ditt barn. Barnets svar blir rörelseträning. Balans, muskler och känsel utvecklas. 

VI använder oss av förinspelad musik, instrument så som trumma, triangel, maraccas och tamburin.
Vi använder rekvisita som är spännande, så som sjalar, såpbubblor och fallskärm som blir till en mysig koja.

Lektionen är ca 30 minuter. Så här ser upplägget ut

Läs mer om vår pedagogik och upplägg på http://www,funkysbabyrytmik.se

Här hittar du var vi finns och hur du bokar en plats https://www.funkysbabyrytmik.se/center/