För 15 år sedan föddes idén till Funkykidz. Allt som fanns då var skisser på ett papper och en passion för att dansa med barn.

Jag hade bara en idé- inte ens ett namn. Det var svårt för många att förstå vad det jag ville skapa. Jag hade precis lämnat mitt lilla gym som jag startade med stora drömmar och entusiasm. Tyvärr blev gymet en tuff resa för mitt 24-åriga jag och det slutade med att jag lämnade min dröm. I bagaget fick jag med mig många viktiga lärdomar, skratt, gråt och hårt arbete. Både jag och ekonomin var på botten och det var svårt att se var färden skulle gå… Men inom mig visste jag att det jag ville ägna min tid åt var dansen och barnen.

Många skakade på huvudet och många nej tack blev det längs vägen. Jag bestämde mig för att skapa ett namn på egen hand. Funkykidz föddes och jag är väldigt glad för min “bebis” som har betytt och betyder så mycket för mig. Glädje, upplevelser, gemenskap, självförtroende, underbar musik, bus, skratt, dans och rörelse för alla. Loggan som växte fram speglar den tiden. En färgexplosion som stack ut och ville göra något annorlunda- loggan fångade precis allt det Funkykidz blev.

Idag är vi redo att ta Funkykidz in i en ny kostym. samma härliga innehåll och värderingar men med en uppdaterad look. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi!

Tack till Magnus och Julia på 2028 World Agency som gett loggan en ny kostym.