Äntligen är Funkykidz-appen snart här och nu flyttar Funky och Funkylina in i mobilen  och paddan. Men det blir inget stillasittande framför skärmen för den som tittar. Nej det här är en app för rörelse, dans och kreativitet.

Appen blir ett pedagogiskt komplement till våra danskurser som ger barnen inspiration att dansa och röra på sig även hemma mellan lektionerna. Med massor av bus, trolleri, dans och pyssel kommer våra goa björnar bjuda in ditt barn till Cirkus i höst.

Efter varje lektion finns ett uppdrag att göra i appen. Vi har skapat filmer som skall bjuda in till nyfikenhet och rörelseglädje för alla. Under veckan förvandlades studion till en cirkus med extra allt. Det blev många härliga skratt och vi ser fram emot att få dela alla härliga filmer med er.

Appen kommer finnas i app-store och hemsidan i slutet av augusti och kan enkelt laddas ner på alla plattformar.

Funkyappen skall vara tillgänglig för alla och är kostnadsfri.

Emma Elgbratt är konceptansvarig och koreograf för Funkykidz. Från och med nu är hon också programledare och trollkarl…

Alicia arbetar normalt bakom kameran, men när det var dags för Clowndansen steg hon fram i de enorma skorna och tog plats framför kameran.

Inte varje dag man får en tårta kastad i ansiktet av en busig björn…

Funky fick plats till slut och kunde trollas fram…

Nino och Julia från Talang 2019 kommer finnas med i appen och visa hur man shufflar och flossar. Dessutom fick vår nya logga premiär. Till hösten byter vi logga för Funkykidz till den här nya, fina varianten.