Vi satsar ännu mer på säkerhet inför hösten med Flipkidz. I en gymnastiksal finns massor av roliga redskap och övningar för barnen, men det ställer också höga krav på säkerhetstänk från oss och våra ledare. Idag har vi skapat filmer som skall ge våra ledare ännu mer trygga och säkra lektioner. Roni som är konceptansvarig på Be Sporty höll i projektet och med sig hade han duktiga ledaren Nicolina. Alicia, vår egen filmskapare var också på plats bakom kameran och vi fick en rolig och givande dag.

Nu finns för utom en gedigen grundutbildning för våra ledare också en digital utbildning i säkerhet och hur alla övningar på redskapen skall göras med säkerhet i centrum.

Dessutom har vi satsat på att utveckla Flipkidz inför höstens kurser. Vi har skapat fler nivåer för varje övning så att alla barn skall kunna utvecklas och utmanas precis där de befinner sig motoriskt och tekniskt. Vi har valt att följa mycket av det som finns i svenska gymnastikförbundets riktlinjer för barngymnastik. Vill du som förälder veta mer om vårt kursupplägg och vår pedagogik? Tveka inte, att kontakta Roni Mezo, konceptansvarig roni@besporty.se

Roni och Nicolina kickar igång Flips fantastiska rymdresa.