Tack Stockholm för en helt galen helg. Tack alla besökare som kom för att se våra dansare i Funkykidz och Bliss. Hela 12 föreställningar blev det. Samir & Viktor schufflade med över 5000 barn den här helgen. Det blev till och med allsång och alla föräldrar sjung “Vi skall bada nakna på Sergels torg” i kör.

Känslan sitter kvar länge och jag fick gåshud hur många gånger som helst av att se alla barnen på scen. Så många lyckliga ansikten som får lysa som stjärnor och ta emot sin välförtjänta medalj på  scen.  Det är det här vi brinner för och det är detta som gör resan med Be Sporty till något som går rakt in i hjärtat.

Jag är så otroligt stolt över alla våra danslärare som göra det här möjligt. Nu har vi varit igång så länge att flera av våra danslärare inspirerat sina elever genom åren och fått dem att också sta steget att bli danslärare. Wow, vilken känsla!

Nu har vi bara ett stopp kvar på turnén och det blir Kungsbacka teater den 18 maj.

Vi avslutar på hemmaplan och vilken show vi skall bjuda på. Samir & Viktor är med så klart och vi ser så mycket fram emot att få göra detta en sista helg.

Tack till alla som kommer till våras föreställningar och stöttar barnen och gör det möjligt för oss att skapa dessa shower.