I helgen samlades vi hela gänget på Be Sporty för konvent. Totalt 550 ledare träffades, trivdes, fotograferade, informerades och inspirerades. Våra konvent i Göteborg och Stockholm blev en stor succé. Bättre uppladdning inför höstterminen går inte få. Jag är så ofantligt stolt över det vi skapar tillsammans och varenda en av Be Sportys ledare. DET ÄR JU NI SOM GÖR ALLT MÖJLIGT. Vi är så många nu att jag måste nypa mig i armen då och då.

Konventen är en av de stora höjdpunkterna under året med Be Sporty. Våra ledord glädje, upplevelser och gemenskap står i centrum och vi försöker forma dagen helt utifrån dessa ord. Ledare från hela Sverige samlas, många åker långt och det är så stort att vi kan få en chans att komma samman på detta speciella sätt.

I år bjöd vi in den suveräne mentala coachen Johannes Hansen som pratade om att utmana sig själv och sina rädslor, växa som person och gå mot sina drömmar. Det här var en av de bästa föreläsningarna jag upplevt, just för att Johannes verkligen lyckades på ett enkelt sätt förmedla något svårt- konsten att hitta sitt mod. Jag kan varmt rekommendera Johannes och det var helt perfekt timing att han kom och inspirerade oss på konventen innan kursstart.

Vi hade också glädjen att ha Julia & Nino som gästdansare. Julia & Nina är kända från Talang 2019 och tillhör toppskiktet bland dansare och koreografer i Sverige. I år är de dansprofiler för Bliss Dance Academy och de bjöd våra danslärare på en dansklass med sann dansglädje. Så underbart att se dem in action.

Vi avslutade dagen med teambuilding för att alla skall få chansen att lära känna varandra innan vi sätter igång och jobbar.

Finalen blev som vanligt Be Sporty Awards, där de ledare som utmärkt sig under året prisas med pokaler och prisceremoni. Vi delade bla ut priser till “Årets ledare” inom varje koncept, “Årets Trollbindare”, “Årets Rookie”, “Årets första intryck”, “Årets Team” och Årets räddare i nöden”. Så underbart att få se stolta pristagare ta emot jublet och springa upp på scen, jag får gåshud varje gång och känner precis i det ögonblicket att jag har världen bästa jobb.

Vårt Be Sporty-awards är en viktig del i arbetet med att uppmärksamma de som gjort något aldeles extra, men också att inspirera hela teamet till att utvecklas i sin roll som ledare hos oss.

Jag vill verkligen tacka mina kollegor på Be Sporty som gjorde dessa två konvent så lyckade. Roni Mezo är projektledare för konventen och brinner verkligen för sitt arbete. Det kunde säkert alla som var där märka.

Tusen tack för alla som deltog och gjorde detta möjligt. Nu är vi redo för kursstart!

SE FILM FRÅN KONVENTET LÄNGRE NER

Se filmen från konventet här (ursäkta bildkvalitén, filmat från min mobilkamera)