Just nu pågår Gothia Cup för fullt hemma på Västkusten. Gothia är en fotbollscup som jag har så många underbara minnen från. Som liten skapades fotbollsminnen man aldrig glömmer tillsammans med mitt lag Kärra IF. Där och då fick jag vänner som jag idag 35 år senare fortfarande har som mina bästa vänner.

När jag fick egna barn som började spela fotboll har jag fått återuppleva Gothia igen de två senaste åren. Dessutom är Be Sportys konceptansvarig Roni Mezo en av domarna under cupen, vilket gör att det är extra roligt.

Till hösten kör vi igång med vår egna fotbollsskola där hunden Trix står som värd. Under läsåret ht19/vt20 kommer Trix “ta med” våra elever till de stora städerna i Europa och introducera dem till några av storlagen där. Alla spelare får samla på fotbollskort i ett eget album.

Trix bollskola finns över hela Sverige och alla kan vara med. Killar och tjejer i åldrarna 2-3 eller 4-6 spelar tillsammans och har kul. Är du nyfiken på vad vi gör i Trix, är det bara att gå in här, läsa mer och boka er plats till hösten http://www.trixbollskola.se

Lycka till alla spelare under Gothiaveckan!