Yes, nu står solen högt på himlen och alla våra maskotar firar sommarlov med massa bus och skoj i sommar-appen. Vecka 28 släpps allt nytt, härligt sommarmaterial med maskotarna i appen. https://app.besporty.se

Det blir strandspel, dans och bus så klart. Gör ett galet roligt saftbus och fixa dina solglasögon. Vi har haft så kul när vi skapat innehållet i den här appen och vi hoppas ni alla där hemma ska ha mycket glädje av den i sommar.

Jag vill så klart också tacka Emma Elgbratt, Alicia Wrede, Roni Mezo och Cecilia Norell som producerat innehållet i vår Be Sporty-app hela våren. När Corona-epidemin kom till Sverige tog vi ett beslut att komma nära våra elever trots att vi inte fysiskt kunde vara det. Det är ett av våra bästa beslut någonsin. Vi har haft så roligt med det här projektet och det har gett mersmak för framtiden. Från och med nu finns Be Sporty-appen med oss i allt vi gör.

Vi återupptar “vårterminen” vecka 34 för alla er som missade lektioner i våras. Den riktiga höstterminen startar i gång vecka 40. Som vi längtar!

Ha nu en underbar sommar från alla oss på Be Sporty och maskotarna.