Vi går mot jul och årets sista veckor. Höstterminen med Be Sporty börjar också närma sig slut. Ingen av oss kommer glömma den här hösten, som präglats av Covid-19 och dess påverkan på samhället. Vi på Be Sporty har försökt att hela tiden ta de bästa besluten för att våra elever och deras familjer ska känna sig trygga. Den här hösten blir det ingen avslutning i salen för familj och vänner, något som många saknar. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att kunna ha en så smittsäker kurs som möjligt. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar https://www.besporty.se/sida/viktiginfo/

Vi tror och hoppas på att Sverige och världen snart kan komma ur pandemin och blicka framåt med förhoppning. Vi har dock valt att ta ett historiskt beslut, nämligen att skjuta på vårterminens kursstart till vecka 10 som är första veckan i Mars. Vi gör detta för att det känns viktigt att vi alla kan få tid att dämpa smittspridningen i samhället innan vi sätter igång med aktiviteter i grupp igen.

Vi hoppas så klart att vi för förtroendet att inspirerar ditt barn till rörelseglädje i vår. Vi ser fram emot att sätta igång igen i ljusare tider.

Vår platsgaranti gäller alla elever som deltagit under hösten och vi erbjuder helt kostnadsfri avbokning fram till 1/2.