Vilket fantastiskt ledarteam vi har här på Be Sporty. Läs några av alla meddelanden som inkommit till våra teamleaders efter höstens avslutningar nedan. Det är så roligt att höra att våra ledare trivs och är taggade inför vårterminen. Just nu söker vi efter fler stjärnor till teamet som också vill ha kul på jobbet!

”Wow vilka avslutningar det va! Vi var utklädda till trollkarlar, katten Flip gjorde show, publiken applåderade massor! Det var verkligen såå kul! Samtidigt väldigt sorgligt att säga hejdå till dom som slutar, det blev så många kramar och kärlek från både barn och föräldrar. Jag är verkligen så tacksam för att jobba här och träffa alla dessa fantastiska människorna för dom gör så mycket för en och lyser upp ens dag. Så vi har haft en underbar och rolig termin med så mycket skratt men tråkigt att det nu är slut. 🥰”

”Avslutningarna gick superbra! Fick en puss på kinden av en liten kille som var ledsen över att inte träffa mig igen.”

” Det var inte jättemånga i publiken, men de som var där verkade nöjda. Vi ledare fick varsin present från två av barnen också! Så söta!”

” Det gick jättebra! Det har varit en så kul upplevelse! Tack för att jag fick vara en del av Be Sporty.”

” Terminen har varit extremt kul och över mina förväntningar. Alla barn blev som mina kompisar och varje vecka var så rolig. Känslan är att jag är taggad inför nästa termin och att få träffa alla igen. Avslutningen gick toppen och alla barn var så duktiga och taggade! Barnen blev så glada att Flip kom på besök igen och jag vill tacka dig för denna terminen, har verkligen känts som du stöttar oss och om något hänt kan man alltid fråga dig, något som fått mig att tycka detta jobbet är ännu roligare, så tack. Nu taggar vi till inför våren! 😊 ”

Vill du också bli en del av Be Sporty-gänget och sprida rörelseglädje i vår?
Klicka in på jobb.besporty.se och ansök redan idag!