Processed with VSCO with s2 preset

Nu har vi skickat ut Be Sporty-bladet till er alla som går eller gått en kurs på Be Sporty. Det här året finns så många spännande nyheter att berätta om.

Funkykidz-appen– 25 augusti släpper vi appen som är gratis för alla och som gör slut mes stillaittandet framför mobilen. Äntligen finns en kul, inspirerande och härlig app med massa dans, pyssel och bus.

Rymdtema i Flipkidz Flip och hans vänner reser till rymden och alla våra Flippare för följa med i höst. Vi har utvecklat och förbättrat vår kursplan ännu mer i gymnastiken och höstens kurser är de bästa vi någonsin skapat.

Vi startar på 22 orter Vi växer så det knakar och det är fantastiskt att så många vill vara med i vår kurser. Till hösten öppnar vi idrott och dans på hela 22 nya orter.

Julia & Nino dansprofiler för Bliss Dom gjorde succé i Tv4:s Talang och tog tittarna med storm med sin dans. Julia och Nino tillhör danseliten i Sverige och för Bliss har de skapat en unik koreografi som alla Blissare för lära sig till hösten. läs mer på www.blissdance.se

Samla märken med Sportis I Sportlekis för våra elever prova på flera olika idrotter under 8 veckor och nu har vi utvecklat konceptet ytterligare. Genom att samla märken varje gång vi gått igenom en ny sport skapar vi stolthet och glädje hos barnen. Varje elev får en märkessköld innan kursstart och märket får man på lektionen.

Håll utkik här på bloggen efter ännu mer nyheter för hösten!