Årets Företagare!

, ,

Idag fick jag utmärkelsen till Årets Företagare av Företagarna i Kungsbacka https://www.foretagarna.se/regioner/halland/?gclid=Cj0KCQjw2PP1BRCiARIsAEqv-pTXrwAXXeuLoec3c_iZhr62wEZ_92UFEa-6aSLh5vhR7U-QPWhX6TwaAmCfEALw_wcB

Den här utmärkelsen delar jag med alla mina kollegor runt om i landet. Tusen tack till Företagarna Kungsbacka och den här fina utnämningen. Det betyder väldigt mycket för mig, både yrkesmässigt och personligen. Det är nu 17 år sedan jag startade Be Sporty och vilken fantastisk resa det har varit.

Egentligen ska jag inte stå här själv och ta emot det här priset. Våra över 500 Be Sporty ledare i hela landet är en stor del av Be Sportys framgång. Många av dem är unga men så talangfulla och drivna och jag är stolt över dem. Tillsammans sätter vi Sveriges barn i rörelse och ger barn minnen för livet och en aktiv fritid.
Jag vill också tacka mina underbara medarbetare på kontoren i Kungsbacka och Stockholm. Stämningen, kulturen och lagandan hos oss är speciell. Glädjen att gå till jobbet har vi byggt tillsammans och jag är tacksam att få arbeta med så fina och duktiga människor. Tänk att ha ett arbete där det är roligt att gå till jobbet varje dag.

Till sist, det en person som jag vill tacka och som jag inte stått här idag utan. Min kompanjon, kollega, äkta man och bästa vän Staffan som gjort den här resan tillsammans med mig under 10 år nu.
Han är allt som jag inte är- ordningsam, analytiskt, förvaltande. Jag är idésprutan och tillsammans är vi en oslagbar kombo.
Tack till Företagarna i Kungsbacka för utnämningen. Det kommer ge oss alla på Be Sporty massor av energi i den svåra tid vi befinner oss i nu. i Kungsbacka.